Vi älskar social och teknisk innovation som har potential att transformera människors liv, samhället vi lever i och för vår planet som helhet.

Vi gör detta genom att utvecklar social och teknisk innovation inom tre områden: utbildning, arbete och fritid.
En härlig mix av människor

Vi vill att våra tjänster inkluderar alla i samhället, är tillgängliga och har avsedd nytta. Vi samarbetar mer än gärna med företag, föreningar och olika myndigheter som delar vår vision om ett samhälle som inkluderar och funkar för alla. 

Vi vidareutvecklar kontinuerligt våra tjänster och arbetsmetoder utifrån empirisk erfarenhet och den senaste forskningen.
Vi lär oss nytt, ibland lär vi om.

Vi delar frikostigt med oss av vår kunskap till alla som är intresserade.

Vi är användbarhetsexperter, marknadsförare, konstnärer, entreprenörer, varumärkesexperter, interaktionsdesigners, föräldrar, vänner, servertekniker, pedagoger, musiker, webbutvecklare, socionomer, beteendevetare och designers som gemensamt har en stark vilja att göra skillnad i världen.

Några av oss talar och förstår, ReactNative, PHP, C#, C++, HTML5, CSS, MPG4, OSX, Unix…… Andra Svenska, Engelska och Italienska…. Några vill lära sig Japanska och någon vill skapa ett eget språk. 

Samarbetspartner: LetsGig

LetsGig matchar arbetsgivare och studenter som söker extrajobb. Tillsammans med LetsGig gör vi rekrytering och bemanning mer tillgänglig och rättvis för personer med funktionsvariation.

Läs mer
Bli medlem!

Är du ett företag, förening eller privatperson som har identifierat ett samhällsproblem? Har du ett förslag på lösning men inte resurser att förverkliga den? Kontakta oss så kanske vi kan hjälpas åt.

Kontakta oss

Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Det skall bli såååå spännande att testa FunkyMe! Det ni gör är verkligen viktigt, hejja er!

Anonym med Autism
Stockholm

Utbildningen i neurologisk mångfald var toppen och workshopen fick mig verkligen att tänka till. Mycket användbart.

Kristany Rawny
— Recruiter
New York, USA

Jag tycker LetsGig är speciellt bra för mig som är studerande då jag inte kan ha ett heltidsjobb men ändå vill tjäna lite pengar. Det är så smidigt att jag kan jobba när jag har tid, i mån av arbetspass, plus att jag fått testa olika slags jobb. Tack vare LetsGig! Emelie, student Stockholm

Emelie, student Stockholm
Student
Stockholm

LetsGig gör det enkelt för mig att variera mitt arbete, då det är det jag trivs bäst med.

Robin
Stockholm